Βιογραφικό

   Η εκπαιδευτική και επαγγελματική μου αναζήτηση ξεκίνησε από το πεδίο της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (πτυχιούχος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Παντείου Παν/μίου) και μέσα από διάφορους σταθμούς οδηγήθηκα στον τομέα της Ψυχοθεραπείας. Ειδικεύτηκα στην Συμβουλευτική και στην Ψυχοθεραπεία και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων.

Στον χώρο της ψυχικής υγείας έχω εργαστεί σε πρόγραμμα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.) παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής σε εφήβους χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους. Συνεργάζομαι με παιδικούς σταθμούς όπου διοργανώνω σεμινάρια και συλλόγους γονέων όπου συντονίζω ομάδες. Κατά καιρούς αρθρογραφώ σε εφημερίδες και περιοδικά.

 Η κύρια δραστηριότητά μου αφορά στην ιδιωτική πρακτική της Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας στο χώρο του γραφείου μου. Η θεωρητική μου προσέγγιση βασίζεται στο συνθετικό μοντέλο συστημικής ψυχοθεραπείας.

Γεννήθηκα και ζω στην Νέα Σμύρνη. Είμαι παντρεμένη και έχω έναν γιο. Όσο για την αναζήτηση, είναι πολύ προσωπική υπόθεση και σαφώς συνεχίζεται.

Αρέσει σε %d bloggers: